De mooiste vintage en designer kledingstukken krijgen een tweede leven bij Beauty and Vintage.

Een tijdloos vintage (designer) item, is de heilige graal voor iedereen die van vintage kleding houdt. Je kunt er naar op zoek gaan maar eigenlijk is het iets wat je overkomt. Je snuffelt ergens tussen vintage kledingstukken, opeens zie je het vanuit een ooghoek, je krijgt het koud en warm tegelijk en alles moet wijken, je moet NU dat item zien. Het eerste oogcontact is magisch, de eerste voorzichtige aanraking bezorgd je vlinders. Je staat in vuur en vlam. En als de jurk mee naar huis gaat weet je, dit is voor altijid. Deze jurk maakt alle andere jurken overbodig.

Dat zijn de perfecte vintage kledingstukken die zeggen; ik ken mijn stijl, ik weet wat bij mijn figuur past en ik weet wat kwaliteit is. 

Vintage heeft een ziel

Al sinds mijn pubertijd ben ik dol op vintage. Het gevoel dat je krijgt wanneer je een vintagewinkel binnen loopt en al die mooie oude ontwerpen ziet hangen,dat doet iets met me, het maakt me simpelweg gelukkig. Deze liefde deel ik graag met andere mensen.

Vintage kopen is een avontuur, je koopt iets unieks, een stukje geschiedenis.

Heb je nog niet eerder een vintage jurk gehad en twijfel je of vintage wel schoon is? Onze jurken zijn persoonlijk uitgezocht en nageplozen op oneffenheden, beschadigingen en vlekken, vervolgens netjes gewassen en gestreken, klaar voor een tweede leven misschien wel bij jou.

Bij Beauty and Vintage kun je shoppen wanneer het jou uitkomt, thuis vanuit je luie stoel in onze webwinkel,  maar als je de items liever eerst wil zien of passen, is er de mogelijkheid om op afspraak een bezoekje te brengen aan beauty and vintage in Turnhout. Let wel, buiten de vrijdag zijn we enkel op afspraak te bezoeken, zo hebben al onze klanten even de tijd om rustig en ontspannen de items te bekijken en te passen.

7 dagen per week private shopping op afspraak.