Welke vintage jurk past bij mijn figuur?

Ben je op zoek naar een speciale jurk voor een speciale gelegenheid? Of is je lichaam door omstandigheden veranderd en je weet niet goed meer welke jurk jou het beste staat? Voel je je onzeker over je lichaam en wil graag je de aandacht van sommige punten afleiden?

Daar kan ik jou bij helpen! In mijn ebook bespreek ik de meest voorkomende lichaamsfiguren en leg ik je uit hoe je heel eenvoudig je figuur weer in balans brengt zodat je de ruimte kan doen oplichten als jij in de perfecte vintage jurk stralend en zelfverzekerd een gelegenheid binnenkomt. Of het nu een gala of een gezellige lunch met vriendinnen is, ik help jou de perfecte vintage jurk voor jouw figuur kiezen zodat jij je comfortabel voelt in welke situatie dan ook.

Durf je hart te volgen en te gaan voor de vintage jurk van je dromen!

Ook ik twijfelde of ik met mijn maat 46 wel een vintage jurk kon dragen maar heb uiteindelijk toch mijn hart gevolgd en draag ik nu de vintage jurken waar ik eerst alleen maar van durfde te dromen. Wat ik heb geleerd, is dat het het belangrijkste is dat je weet welk figuur jij hebt, wat jouw pluspunten zijn en van welke punten je liever de aandacht afleid. Want als je dat weet, twijfel je nooit meer en weet je precies welke vintage jurk wel of niet bij jouw figuur en persoonlijkheid past.

Laat je naam en emailadres achter en ontvang gratis het ebook “Welke vintage jurk past bij mijn figuur?” en onze nieuwsbrief waarin we modetrends van de catwalk vertalen naar vintage waardoor jij jouw eigen unieke zelf kunt onderscheiden en laten stralen.