Beige combineren met beige

Je zou het met deze regenbuien niet zeggen, maar het voorjaar is écht in zicht. En om heel eerlijk te zijn kan ik niet wachten. Weg met de dikke wintertruien, weg met die dikke winterjas en weg met sokken in mijn schoenen. Een nieuw seizoen betekent ook tijd voor een nieuwe garderobe.

Beauty and Vintage
Houd jij net als ik van mode en wat je ziet op de catwalks van de grote ontwerpers maar wil je je toch onderscheiden van wat anderen dragen? Dan is Beauty and Vintage dé plek om jezelf voor de eerste zonnestralen in een compleet nieuwe vintage of designer outfit te steken.

Voorjaars trend
De kleur die we volgens alle grote ontwerpers het komende voorjaar en zomer veel in het straatbeeld gaan zien, is de kleur beige. Beige is misschien wel de saaiste kleur die we ons kunnen bedenken maar beige is helemaal hot. En wat ook bijzonder is, beige wordt niet gecombineerd met andere kleuren maar beige wordt dit jaar verrassend genoeg gecombineerd met; jawel beige! Door beige met beige te combineren maak je een echt modestatement. Merken als Burberry en Max Mara lieten op de catwalk 4 of zelfs 5 delig beige zien.

Is Beige niet jouw kleur? Bij Beauty and Vintage hebben een uitgebreid kleurenpallet aan vintage en designer kleding. Je vindt ze op de website maar je bent ook altijd welkom vrijblijvend op afspraak te komen kijken en passen.

Alle vintage items worden nauwkeurig uitgezocht, gewassen, gestreken en nagelopen! Het voelt én ruikt als nieuw. Zo weet je zeker dat jouw vintage en designer item(s) klaar zijn voor een mooi nieuw leven.