Vintage zonnebril

Een goede vintage zonnebril is een must in elke garderobe. Met de perfecte vintage zonnebril kun je je verschuilen op donkere dagen, op momenten dat je niet herkend wil worden of je ogen beschermen tegen de verblindende zon.

Vintage zonnebril
Een goede en mooie zonnebril heb je voor de rest van je leven. Daarom investeren steeds meer mensen in een mooie, authentieke vintage zonnebril. De zonnebril is de perfecte en onmisbare accessoire. Met een goede vintage zonnebril geef je elke outfit op een heel persoonlijke manier een vleugje glamour en eigenzinnigheid.

Met vintage laat zien wie je bent
De mode van vandaag bestaat vooral uit massaproductie, ook wel fastfashion genoemd. De echte ambachten en kleine winkeltjes met unieke creaties verdwijnen steeds meer uit het straatbeeld en worden steeds vaker vervangen door de grote winkelketens. Waardoor het straatbeeld er steeds meer hetzelfde uit gaat zien. Dat maakt dat we ons steeds meer willen onderscheiden en unieke stukken willen toevoegen aan hoe we er uitzien om zo onze unieke persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Met een goede vintage zonnebril onderscheid je je van de rest en verzet je je tegen deze massa-industrie. Vintage helpt je om je te onderscheiden van de massa. Het maakt je uniek.

Deze zomer zijn vintage zonnebrillen opnieuw aanwezig in het modebeeld. Alle grote modehuizen gebruiken vintage als bron van inspiratie voor hun nieuwe collectie, dat zie je  duidelijk terug op de catwalk.

In de webshop vindt je bij accessoires diverse vintage zonnebrillen