Stropdassen en mode

Hoe chique het overhemd of shirt ook is dat je draagt, zonder stropdas is je outfit niet af. De stropdas is bezig aan een comeback en is een onmisbare accessoire in elke garderobe.

Stropdas voor vrouwen
Ook voor vrouwen is de stropdas een veelzijdige accessoire. Een stropdas kun je net als een mooie zijde sjaal op diverse manieren dragen. Je kunt een stropdas als ceintuur dragen op een mooie vintage jurk om het accent op je taille te leggen. Maar een stropdas kun je ook op diverse manieren in je haar dragen, als haarband, om een staart geknoopt of meegevlochten in een vlecht als je lang haar hebt. Ook kun je een stropdas gebruiken om een oude tas op te vrolijken, je knoopt dan als het ware de stropdas om de flap van je tas, zo lijkt het alsof je tas een stropdas draagt.

Casual en Chique
Niet alleen op een overhemd maar ook op een shirt, sweater of hoodie kun je een stropdas dragen als statement. Een simpele grijze hoodie fleur je helemaal op door er een rode stropdas op te dragen. Casual maar ook chique. Een stropdas is dus niet langer meer voor grijze stijve heren, een stropdas is helemaal hip en van nu voor zowel mannen als vrouwen, jong of oud!

In een van de vorige blogs is terug te vinden hoe je gemakkelijk en snel een stropdas kunt knopen of strikken.

Bij Beauty and Vintage hebben we diverse vintage en designer stropdassen. Kijk onder de button HEREN daar vindt je ze allemaal!