How to wear; een vintage Burberry regenjas of trenchcoat

Geloof het of niet, maar de trenchcoat is met vrijwel alles te combineren. Je kunt natuurlijk voor de klassieke look gaan en de jas op een pak of mooie vintage jurk dragen. Maar ook casual (een jeans, shirt en sneakers) is heel goed te combineren met de trenchcoat. De Burberry trenchcoat of regenjas kan dus altijd bij iedere outfit!

Zelf vind ik het leuk om de jas met een andere ceintuur of riem te dragen waardoor je de jas een heel eigen en persoonlijke toets kan geven. Of wat dacht je van een Burberry stropdas op je Burberry jas? 😉

En hier is het nog geen trend geworden, wie weet komt het nog, maar de japanners dragen de Burberry jas binnenste buiten waardoor de geruite voering goed zichtbaar is. Ik persoonlijk vind dat echt geweldig en hoop dat deze trend snel deze kant op waait.

Bij Beauty and Vintage hebben we regelmatig regenjassen en trenchcoates van Burberry en andere merken, je vindt ze onder de buttons vintage en heren terug