Vintage om in te trouwen

Lap alle traditionele regels aan je laars en trouw in vintage!

Een mooie vintage jurk is zoveel meer dan alleen maar een jurk. Een vintage jurk doet iets met je innerlijk, met je zelfvertrouwen, met je geest. Je groeit en je wordt er een ander mens door, de vrouw die altijd al in je zat komt stralend naar buiten.

Bij Beauty and Vintage hebben we veel speciale vintage jurken die ook geschikt zijn voor zomerse trouwfeesten. Of het gaat om de bruid of de bruidsdames, wij hebben diverse chique jurken om in te feesten maar ook om gewoon mee op vakantie te gaan en jouw eigen uniek persoonlijkheid te laten stralen

Op deze pagina vindt je 10 alternatieven om in te trouwen, van een jurk uit de jaren 60, tot een bloemenjurk uit de jaren 70 tot een jurk met kant uit de jaren 80. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een (mantel)pak te trouwen. Dat is zo leuk aan vintage, alles kan en alles mag zolang jij je er maar prettig in voelt. Het is jouw dag, jouw feestje!

Op de pagina’s vintage en heren vindt je de mooiste vintage kleding maar vergeet ook de pagina’s sieraden en accessoires niet.