De vintage maxi-jurk

De vintage maxi-jurk kan altijd, is tijdloos en hoort in elke garderobe thuis. De maxi-jurk is koel op warme dagen en warm op wat koudere dagen. De maxi-jurk is makkelijk, luchtig, comfortabel, sexy en netjes.

De maxi-jurk straalt ook een vleugje nostalgie en romantiek uit. Het doet een beetje denken aan het vroegere landleven, aan de Amish of het kleine huis op de prairie. Het leuke is dat de maxi-jurk ook altijd een print heeft, ruiten of bloemen en dan vaak in combinatie met ruches. De maxi-jurk is er in veel verschillende stijlen en modellen waardoor er voor ieder figuur een passende jurk is.

Dat de maxi-jurk nu een trend is, is niet zo gek. Je ziet op dit moment dat we weer terug gaan naar de natuur, naar de rust en eenvoud.

Een vintage maxi-jurk is ook goed te combineren met accessoires. Omdat een maxi-jurk uit veel stof bestaat kun je ook uitbundig zijn met je accessoires en is het niet snel te veel.

Op onze website vindt je veel verschillende vintage maxi-jurken op de pagina vintage.