Unieke vintage blazer

Je hoeft niet meer als een grijze muis naar het werk, met deze mooie vintage blazers zie je er netjes uit maar kun je ook je eigen unieke persoonlijkheid laten stralen.

Vroeger was het een verplicht nummer om een nette (meestal zwarte of grijze) blazer naar het werk te dragen. Tegenwoordig mag het gelukkig allemaal wat minder braaf en mag het allemaal wat minder saai en strak.

Je ziet steeds meer mooie, hippe trendy jasjes en blazers op de catwalk. Maar als je gaat kijken tussen de vintage blazers kom je zoveel meer leuke unieke jasjes en blazers tegen.

Deze unieke vintage blazers kunnen gewoon niet ontbreken in je kledingkast en wat is een beter excuus dan te zeggen dat je ze nodig hebt voor het werk?!

Ruitjes, tweed, een knalkleur of rustig beige, met en zonder revers, double breasted of met een enkele rij knopen, het jasje kan niet office-proof genoeg zijn.

Streng en fantasieloos wordt het nooit want een goede vintage blazer kun je met werkelijk alles combineren. Zwierige jurken, gekke blouzen, broeken met print en een grote statement tas er bij en je bent om het nieuwe bedrijfsplan op het werk te presenteren.

Je vindt de blazers terug op de pagina vintage…..