Little black dress, onmisbaar voor iedere vrouw

We kunnen er echt niet omheen, de little black dress afgekort als LBD mag in geen enkele kast ontbreken. Wanneer je vrouwen vraagt wat het meest chique kledingstuk is zal de meerderheid de ‘little black dress’ noemen. De term is in de jaren twintig van de vorige eeuw bedacht door Coco Chanel, een little black dress is tijdloos, elegant en bezit vaak een vleugje glamour. Voor elke vrouw en elk figuur bestaat er een ideale Little Black Dress.

Een little black dress is chic, elegant en passend bij elke gelegenheid. Zwart is een kleur die bij (bijna) elke gelegenheid pas en ook niet onbelangrijk; zwart kleedt af :-). Een little black dress is met alles te combineren waardoor je het casual, netjes en chique kunt dragen. Door steeds andere accessoires te gebruiken geef je de jurk elke keer weer een andere stijl.

Zoals Karl Lagerfeld ooit zei; Je bent nooit over- of underdressed met een little black dress!