Private vintage shopping, shoppen wanneer het jou past

Bij Beauty and Vintage kun je 7 dagen per week op afspraak private shoppen en passen wanneer het jou past. Bij een private shopping afspraak heb je alle vintage items helemaal voor jou alleen. Niet wachten op pashokjes of andere mensen om je heen, gewoon in alle rust alle items bekijken en passen om te komen tot jouw perfecte vintage aankoop.

Zonder afspraak
Normaal gebeurt de verkoop alleen via de website en private vintage shopping maar 1 keer per maand is de shop tijdens een opendeurdag uitzonderlijk geopend. Op deze dagen kun je zonder afspraak komen snuffelen tussen de uitgebreide collectie vintage en designer items.

Tijdens de opendeurdag scoor je onder het genot van een glaasje cava vintage items van o.a. Burberry, Escada, Valentino, Versace, Armani, Celine of YSl. En als je hulp of advies nodig hebt staat er een styliste voor je klaar.