Vintage basics die in geen enkele garderobe mogen ontbreken

Investeren in een aantal klassieke vintage kledingstukken die altijd kunnen is een goed idee. Er zijn namelijk vintage kledingstukken die altijd weer terug in de mode komen. Koop ze in een kleur die je goed staat en je hebt een tijdloze basisgarderobe die je prima kunt combineren met modieuze items van nu. Wat zijn goede vintage basics?

De Trenchcoat
Een trenchcoat is de jas voor zowel het voorjaar als het najaar. Geloof het of niet, maar de trenchcoat is met vrijwel alles te combineren. Je kunt natuurlijk voor de klassieke look gaan en de jas op een pak of mooie vintage jurk dragen. Maar ook casual (een jeans, shirt en sneakers) is heel goed te combineren met de trenchcoat. De Burberry trenchcoat of regenjas kan dus altijd bij iedere outfit! Lees hier mijn uitgebreide blog over de trenchcoat…

Het kostuum broekpak
Het broekpak (blazer en broek) is een mooi alternatief voor het mantelpak en superhandig om in je kast te hebben. Door de 2 aparte kledingstukken kun je het pak eindeloos stijlen en combineren. Je kunt het als kostuum bij elkaar dragen maar je kunt het jasje en de broek ook los van elkaar dragen waardoor je een goed passend jasje en een goede broek hebt en eindeloos veel mogelijkheden hebt om het te dragen. Lees hier mijn uitgebreide blog over het kostuum……

Little Black Dress
We kunnen er echt niet omheen, de little black dress afgekort als LBD mag in geen enkele kast ontbreken. De term is in de jaren ’20 bedacht door Coco Chanel, een Little Black Dress is tijdloos, elegant en bezit vaak een vleugje glamour. Voor elke vrouw en elk figuur bestaat er een ideale Little Black Dress.

Aanvulling volgt snel…..