Jan Taminiau toilettasje of clutch

Deze tasjes in de vorm van een clutch of portefeuille zijn ontworpen door Jan Taminiau. Jan Taminiau kennen we natuurlijk allemaal als een van de meest exclusieve en succesvolle Nederlandse modeontwerpers, zo ontwierp hij onder andere voor Koningin Maxima. De creaties van Jan Taminiau worden wereldwijd gedragen.

KLM comfort
Dit tasje heeft Jan Taminiau ontwerpen voor de klanten van de KLM. In het tasje zaten essentiële benodigdheden om een lange vlucht comfortabel te maken. De comfort tasjes van Jan Taminiau zijn niet alleen bruikbaar tijdens de vlucht, maar vooral in het dagelijkse leven zijn de tasjes multifunctioneel en handig. Door de opbergvakjes voor papieren of visitekaartjes en (bank)pasjes is het tasje de perfecte portefeuille of clutch.

Veelzijdig tasje
Je kunt de tas als toilettas of make up tasje gebruiken, je kunt je papieren (bv autopapieren) er netjes in op bergen. Maar je kunt het tasje ook gebruiken om je zijden sjaaltjes of stropdassen in te bewaren. Ook is het tasje handig om sieraden in te bewaren als je op reis gaat.

Je vindt deze leuke tasjes onder de rubriek beauty…..

Kortom dit veelzijdige tasje is een echte musthave!

De afmeting is 21 x 11 x 4 (cm). Het zwarte tasje heeft een zwarte binnenzijde en blauwe rits, het bruine tasje heeft een bruine binnenzijde en een rood/wit/blauw gestreepte rits, het groene tasje heeft een groene binnenzijde en groene rits. En dan is er natuurlijk ook nog de roze clutch voor de dames.

Jan Taminiau, Nederlandse modeontwerper;
Deze nieuwe comfort bags in de vorm van een clutch en een portefeuille zijn niet alleen bruikbaar tijdens de vlucht, maar vooral ook daarna. Ik heb de comfort bags ontworpen om cadeau te kunnen geven. Bij elk cadeau dat we krijgen, dragen we een herinnering mee van degene van wie we het hebben ontvangen. De bags zijn een geschenk van KLM aan haar reizigers, voor henzelf of om na de vlucht door te geven aan geliefde of vrienden: a gift that keeps on giving.