Lentefeest, wat trek ik aan? Vintage natuurlijk!

Het is nog maar net april en de uitnodigingen voor communie- en lentefeesten vallen weer in de bus. En een communie- of lentefeest is natuurlijk ook het ideale moment voor mooie familiefoto’s, daar wil je natuurlijk wel goed op staan in een outfit waar je je prettig in voelt. Net als bij een trouwfeest is het bij een communie- of lentefeest ook elke keer weer de vraag, wat trek ik aan? Het antwoord is eenvoudig vintage natuurlijk!

Het is vanzelfsprekend de bedoeling dat de kleine communicant de show steelt tijdens het feest, alles draait om hem of haar. Maar ook jij wil er natuurlijk netjes uitzien in kleding waar je je goed in voelt en straalt.

Wat denk je van een mooie vintage jurk of vintage damespak, dat je ook voor andere gelegenheden en feesten kunt dragen en waar jij jouw unieke persoonlijkheid in kan laten stralen en jij je prettig en comfortabel in voelt? Daarnaast geef je met vintage de boodschap en het goede voorbeeld dat je om duurzaamheid en onze planeet geeft

En wie zegt dat de kleding van de mama, meter, tante of familievriendin saai moet zijn? Ook jij mag stralen en er goed uitzien op een communie- of lentefeest! Juist als je moeite doet om er goed en verzorgd uit te zien op een feest toon je respect naar de gastheer en gastvrouw omdat je laat zien dat je hun feest de moeite waard vindt om moeite voor te doen.

Het is natuurlijk logisch dat je voor een nette jurk kiest maar niet voor een rode loper jurk met sexy decollete of split die alle aandacht naar zich toe trekt. En mocht je geen zin hebben in een jurk dan is een mooi vintage mantelpak of damespak ook een goede tijdloze investering.

Dus dan is de vraag; welke vintage jurken en pakken zijn geschikt zonder dat je alle aandacht naar je toe trekt maar dat je je wel prettig in je vel voelt en je je jezelf kan zijn?

Deze zomer zijn de jurken met blote schouders helemaal hot. Een strapless jurk of sexy jurk met spaghettibandjes is natuurlijk (ook gezien de wisselende temperaturen in ons kikkerlandje) niet helemaal geschikt om aan te trekken naar een lente- of communiefeest. Maar dat kun je natuurlijk wel heel goed opvangen door er een leuke blazer of vest op te dragen. Dan heb je zowel voor het feest als voor de zomer een fantastische jurk.

In het gratis ebook op onze website vindt je tips over welke vintage jurk het beste bij jouw figuur past, download hem gratis op onze website!