De perfecte zomerjurk laat je schouders zien

Heb je net als ik al zin in de zomer en ben je al aan het bedenken wat de perfecte zomerjurk zal zijn om deze zomer te dragen? Deze zomer zijn de schouders helemaal hot!

Een van de trends die veel gezien werd tijdens Fashion Week op de catwalk waren de blote schouders. Of je nu gespierd, breed, tenger of fors bent, niets is zo sexy en beschaafd tegelijk als een mooi gebruinde schouder in een mooie jurk. Deze zomer draag je een mooie straplessjurk, een halterjurk, een jurk met asymetrische top of een mooie jurk met fijne spaghettibandjes en laat je je schouders zien.

Blote schouders zijn perfect wanneer het lekker warm en zonnig is. Als het aan het eind van de dag afkoelt, kun je je blote schouders bedekken met een jasje of vestje en nog lekker genieten van de avond op een terrasje.

Kleine tip; vergeet je bij de eerste zonnestralen niet in te smeren met een zonnebrandcreme, niets zo pijnlijk als rood verbrande schouders 🙁

In het ebook wat je hier op de website kunt downloaden vertel ik meer over welke jurk bij welk figuur past en hoe je je figuur weer in balans brengt. Maar ook met andere vragen over hoe je je figuur het beste tot zijn recht kan laten komen in een vintage jurk ben je natuurlijk ook van harte welkom bij Beauty and Vintage Turnhout.